Smittevern!

Velkommen til Byåsen Trafikkskole

Smittevern!

Vi tar smittevern på alvor og rengjør førerplass i bilen mellom hver elev og lærer. Det er også antibac tilgjengelig i bilen.Moped og MC blir også rengjort mellom kursene/timene. 


Kontoret blir også hyppig rengjort, det er vaskemuligheter og antibac tilgengelig. 

Vi ber om at alle elever som har symptomer på covid 19 gir beskjed og ikke møter til kjøretimer. 

Lærerne er også bevist på egen smitterisiko og tar forhåndsregler rundt dette, både med hyppig vask/spriting av hender og holder seg hjemme ved sykdom. 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker byasentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Byåsen Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn